5 gode grunner til å velge OneStop Reporting for regnskapsbyrået

Vil du som regnskapsfører ha en raskere og forenklet rapporteringsprosess? Vil du gi dine kunder oversikt over nøkkeltall ved hjelp av standardiserte rapporter? OneStop Reporting gir regnskapsbyrået muligheten til å samle alle kunder på en plattform, og forbedre rapportering og budsjettprosesser. 

1. Verdifull datainnsikt

OneStop Reporting gir deg de viktigste nøkkeltallene, uten at du trenger å være ekspert på regnskap.. Gjør det enklere for kundene dine å få innsikt i sin økonomiske situasjon ved hjelp av rapporter hentet fra økonomisystemet. Du kan bruke dashboardene som ligger i løsningen, samtidig som du kan utnytte fleksibiliteten ved å lage egne rapporter i tillegg.

 

Stadig flere kunder vil ha innsikt i sitt eget regnskap. Med OneStop Reporting kan du standardisere, og lage månedspakker du har kontroll over, for kunden din. På denne måten hjelper du dem med å ta datadrevne beslutninger, og ha solide styringsverktøy i sin daglige drift.

 

2. Ett system

Å arbeide i mange verktøy og løsninger er både tidkrevende og lite effektivt. Med OneStop Reporting  forholder du deg bare til ett system for budsjettering og rapportering, uavhengig av ERP-system og klientstørrelse.  g Løsningen er integrert med de mest brukte økonomi- og ERP- systemene, og innenfor hver integrasjon ligger en rekke standardløsninger. 

 

3. Bli en enda bedre rådgiver

I dag forventer kunder mer når de setter bort regnskapet. De forventer proaktivitet og rådgivning. Bedriftseier snur seg til regnskapsfører for innsikt og råd, og for å få anbefalinger om hva bedriften bør gjøre i ulike situasjoner..

 

OneStop Reporting hjelper deg å visualisere data for å få kunden til å forstå rådene dine. Det å ha et solid system i bunn til å kunne fremstille data og dokumentere råd, er nøkkelen for å nå frem til kundene. Du som regnskapsfører og rådgiver styrer også alt av tilganger og innsyn. Du kan hjelpe kundene med å finne det de trenger ved å gi de tilgang til enkelte rapporter, når de er klare. På denne måten unngår du også at kunden driller ned i data de ikke forstår. 

 

4. Effektiviserer hverdagen

Ved hjelp av automatiserte prosesser og ett felles verktøy vil du effektivisere arbeidet med budsjettering og rapportering. Ved måned- eller kvartalsslutt kan du effektivisere prosessen ved å ha ferdigbygde pakker for alle de kundene du betjener, som sendes automatisk. Du kan til og med automatisere kommentarer i rapportene. Sett opp en mal og levér nøyaktige rapporter, hver periode. 

 

5. Full fleks

OneStop Reporting har et svært rikt utvalg av standardrapporter som dekker de fleste behov. I tillegg er det viktig å ha en løsning som kan skreddersys. Dette for å dekke hele regnskapsbyråets bredde innenfor sine kunders behov. 

 

OneStop Reporting gir både deg og kundene dine en stor grad av fleksibilitet gjennom et rikt utvalg av standardrapporter, skreddersøm og tilpasninger. Fleksibilitet er det også på bruk av tjenesten, betal for antall brukere, dette kan endres (måned for måned). Du som regnskapsfører kontrollerer grad av tilganger både i form av brukere og innsikt. Du kan for eksempel regulere at kunden ikke får tilgang til regnskap før avsluttet periode. 

 

Prosjekstyrte bedrifter spør oftere etter rapporter, da de er avhengig av større kontroll på likvidet og betalingsevne. Da er det mulig for deg å sette opp automatiske sendinger av rapporter, etter at de er godkjent av deg som regnskapsfører. Du som regnskapsfører er i førersetet og du kan skreddersy oppsettet spesifikt for ulike kunder og bransjer, i tillegg til hvilke tilganger som gis og hva som ses når. 

 

Jeg vil gjerne vite mer om mine fordeler ved OneStop Reporting

 

RELATERT

Hvordan kan vi forbedre rapportering for din bedrift?

Få en gratis demo av OneStop Reporting
Bestill en demo
OneStop Reporting