5 gode grunner til å velge OneStop Reporting

Vil du få bedre kontroll over rapportering, ansatte som er mer involvert i prosesser og samtidig forstå dine tilgjengelige data bedre? Rapporteringssystemet OneStop Reporting gir deg rask tilgang til akkurat de rapportene og budsjettene du trenger. 

1. Få innsikt i bedriften

Få informasjonen du trenger for å ta raskere avgjørelser for bedriften din. I OneStop Reporting kan du analysere alle økonomiske nøkkeltall fra en sentral kilde, uten å måtte kaste bort tid på å konsolidere og manuelt vaske regneark. Velg mellom mange standardiserte rapporter eller skreddersy for tilpasset oversikt. Videre kan du for eksempel velge å ta ut spesifikke rapporter for din daglige drift. 

 

 

Du har mulighet til å se likviditetsgrad, utestående kundefordringer og gjeld. Systemet er også tidseffektivt fordi du slipper å lage den samme rapporten flere ganger. Nøkkeltallene dine er tilgjengelig til enhver tid, og det blir enklere å få innsikt i bedriftens utfordringer.

 

Les hvordan AquaLine bruker OneStop Reporting for styringsverktøy for sin daglige drift.

 

2. Prismodell tilpasset deg

Avanserte rapport- og budsjetteringstjenester har tidligere vært forbeholdt de større selskapene fordi det ofte krever betydelige investeringer og lisensavtaler.

Software As A Service som leveres gjennom skyen, gjør det mulig for mindre bedrifter å kjøre rapportering og budsjettering på lik linje med større selskaper.

 OneStop Reporting er også skalerbart og fleksibelt – prøv Report Designer for å tilpasse rapportene og budsjettene dine! 

 

3. Gjør data forståelig for alle

Det er ikke bare økonomiansvarlig og daglig leder som trenger innsikt i bedriftens nøkkeltall og budsjett. For å gjøre din bedrift mer datadrevet er det avgjørende at dine ansatte får tilgang til den innsikten de trenger. 

 

Som daglig leder kan du distribuere rapporter til kollegene dine. Blant annet kan du dele aktuelle rapporter som viser avdelingens resultatet hittil i år, årsprognose, årsbudsjett og topp 10 kunder hittil i år. I OneStop Reporting er rapportene og prognosene bygget slik at alle skjønner informasjonen som gis.

 

Dashboardet strukturerer og presenterer data på en enkel og oversiktlig måte, der trender og analyser blir presentert i intuitive grafer som kan deles med hele selskapet. 

 

4.Involver ansatte for bedre samarbeid og flyt

Den eller de som er ansvarlig for budsjettene får enkel og fin oversikt over budsjettprosessen fra A til Å. Budsjettprosessen automatiseres og effektiviseres ved at du som budsjettansvarlig kan tildele budsjetter med tidsfrister. Systemet vårt gjør det dermed enklere for avdelingsledere å levere inn sine deler av budsjettet til riktig tid. 

 

Med chat i systemet kan dere også kommunisere internt med hverandre. OneStop Reporting sørger i tillegg for at alle jobber i samme budsjettversjon. På denne måten unngår dere manuelle feil eller misforståelser. Den som er ansvarlig for budsjettet vil også motta et varsel når andelonger har sendt inn sin del til godkjenning. 

 

Underveis i prosessen har budsjetteier tilgang til flere funksjoner for å gjøre arbeidet lettere: 

  • Fordelingsnøkler, historiske- og underspesifisering av tall
  • Mulighet til å følge progresjon og prosess fra start til slutt
  • Oversikt over at budsjettet sendes til godkjenning
  • Budsjettansvarlig kan godkjenne eller sende i retur

 

5. Rapportering i skyen

OneStop Reporting er en skybasert plattform.  Det er mange fordeler med å flytte rapportering og budsjettering til skyen:

  • Raskere implementering: Som kunde vil du oppleve en raskere og rimeligere implementering, siden du ikke er avhengig av noen servere eller infrastruktur. 
  • Forutsigbarhet: OneStop Reporting gjenspeiler data fra ERP-systemet ditt, som gjør at du slipper å vedlikeholde to systemer. Arbeidet gjør du i regnskapssystemet ditt, og deretter henter du ut rapportene dine i OneStop Reporting. Ved hjelp av dynamiske forutsetninger bidrar det til større forutsigbarhet for deg.
  • Ferdige integrasjoner: Du får ferdige integrasjoner med enkel skalering og tilgang på en rekke standardiserte rapporter.
  • Alltid oppdatert: Hver gang OneStop Reporting får oppdateringer eller ny funksjonalitet, er dere om bord med én gang. Uten at dere trenger å gjøre noe selv.
 

 

Jeg vil gjerne vite mer om mine fordeler ved OneStop Reporting

 

RELATERT

Hvordan kan vi forbedre rapportering for din bedrift?

Få en gratis demo av OneStop Reporting
Bestill en demo
OneStop Reporting