Blogg

Siste innlegg
Artikler

Ledelse

Millennials lederskap

En ung Millennials oppfordring til dagens ledere

Millennials eller Gen Z? Samme kan det være. Den nye generasjonen som er på vei inn i arbeidslivet, stiller helt andre krav til ledere enn før. Hvordan kan og bør norske ledere gjøre seg attraktive for de unge, sultne arbeidstakerne?

Les mer »
Artikler

System

Hvordan sette opp et budsjett?

I denne artikkelen vil vi vise deg hvor enkelt og dynamisk budsjettprosessen er med OneStop Reporting, og fordelene ved å flytte budsjettprosessen til skyen. Med riktig verktøy kan du hele tiden følge med og styre bedriften din med kontinuerlig oppdaterte tall i budsjetter og prognoser. Du får også nyttige brukertips i hvordan du bruker løsningen.

Les mer »

Likviditetsoversikt

Vi i OneStop Reporting ønsker å hjelpe deg med likviditetsstyringen i en krevende tid, og ønsker derfor å vise dere hvordan vi lager likviditetsoversikt i våre løsninger.

Les mer »
Artikler

Regnskapsbyrå

Jansson & Larsen Regnskap

Da kundene til Jansson & Larsen Regnskap krevde skreddersydde rapporter, manglet de et verktøy som kunne dekke alle slike behov. Da var det fint å kunne kombinere en initiativrik ledelse og et verktøy som heter OneStop Reporting.

Les mer »
Om løsningen

Se demo

Se korte videoer som viser hvor fleksibel og brukervennlig OneStop Reporting er.

Prøv gratis i 30 dager

Du kan teste ut produktet selv, helt gratis i 30 dager - ingen forpliktelse. Se selv hvordan OneStop Reporting er et fleksibelt verktøy for rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting