Femte år på rad som Gasellebedrift

OneStop Reporting beholder sin plass som Gasellebedrift for femte år på rad, og er dermed i godt selskap med andre voksende bedrifter med en sunn økonomi.

2016/2017 har vært en spennende vekstperiode for OneStop Reporting. Endringer spesielt i regnskapsbyråbransjen har ført til høyere etterspørsel av våre rapporteringsløsninger. Resultatene mot slutten av dette året viser en fortsatt solid vekst for bedriften.
Ser vi på perioden 2012-2016 har OneStop Reporting hatt en omsetningsvekst på 272%. Vi er meget stolte over at vi igjen oppfyller kriteriene for å være en Gasellebedrift.

Tett samarbeid med forhandlere
Den solide veksten til OneStop Reporting kommer bl.a. fra et tett samarbeid med mange av markedets dyktigste forhandlere av økonomisystemer. OneStop Reporting sitt forhandlernettverk reflekterer vårt ønske om å samarbeide med andre som deler vår visjon om å selge og levere løsninger for rapportering, budsjettering og analyse med god brukeropplevelse.
For en oversikt over våre forhandlere, besøk gjerne vår nettside her.

Skysatsning og digitalisering
For å beholde vår posisjon i markedet og fortsette veksten er det viktig at vi henger med hva gjelder teknologisk utvikling. I vårt segment er det først og fremst alt som skjer rundt skybaserte løsninger som det er viktig at vi følger med på. I første kvartal 2017 lanserte vi vår skybaserte løsning for skybaserte økonomisystemer. Vår skysatsning er vårt strategiske steg for å kunne levere tjenester til et bredere marked, både i Norge og i resten av verden. Vi ønsker å kunne hjelpe flere bedrifter med å digitalisere deres interne løsninger, slik at de kan spare tid ved å benytte vår effektive rapporteringsløsning.

Takk til
– Vi ønsker å takke våre forhandlere som har bidratt til den sterke veksten OneStop Reporting har hatt. Våre forhandlere er et viktig strategisk ledd for å få våre produkter ut i markedet og sammen bidrar vi til gjensidig vekst for begge parter. Så ønsker jeg å fremheve at vi har et fantastisk team hos oss her i OneStop Reporting. Vi jobber alle målrettet som et team for å nå bedriftens mål. Uten våre dyktige medarbeidere og lagspillere hadde vi nok ikke hatt den samme utviklingen vi har opplevd. Til slutt så er det våre kunder og brukere som skal takkes. Det jo takket være deres beslutning om å kjøpe våre produkter som sikrer og bygger vår suksess. Dermed ønsker vi dedikere Gaselleutnevnelsen til våre kunder, partnere og medarbeidere. Sier Morten Tønsberg, daglig leder.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.

OneStop Reporting