Kurs

Gjennom våre kurs får du god innsikt i OSR-produktene, slik at du kan utforme egne rapporter og budsjetter. Vårt mål er å gjøre deg til en dyktig rapportdesigner.

Kurs i Report Designer

Kurset gjelder for deg som har installert vår nye løsning, OSR v. 5.x.

Med produktet Report Designer kan du utforme rapporter slik du ønsker dem. Kurset gir en innføring i hvordan du designer egne rapporter, samt gir en gjennomgang av mulighetene i OneStop Reporting portalen.

eLæring

OneStop Reporting eLæring, hvor du lærer våre produkter akkurat når det passer for deg. Plattformen inneholder lærerike kurs og videoer, slik at du får unik innsikt i OneStop Reportings produkter. Vår online opplæringsplattform gir deg mulighet til å lære i ditt eget tempo, og alltid ha tilgang på opplæringsmatriale.

eLæring er tilgjengelig for kunder som bruker OSR. v.5.x

Gratis kurs

Vi har gratis kurs i eLæringsmodulen. Målet med gratis kursene er at du som bruker OneStop Reporting, kan enkelt lære på egenhånd og komme i gang med løsningen.

Bedriftsinterne kurs​

Vi tilbyr kurs i våre lokaler der kjernefunksjonalitet står i fokus. Det gis en grundig gjennomgang av hvordan produkter fungerer, slik at kursdeltakere etter endt kurs kan benytte og administrere produktene på egenhånd.

Rapportdesign læres gjennom presentasjon, demonstrasjon og egetarbeid under tett oppfølging av vår kursleder.

Dersom det er ønskelig at vi komme til dere og holder kurs eller workshop, gjør vi gjerne det.

Workshop

Vi tilbyr også bedriftstilpasset workshop der vi går spesifikt inn i deres løsning, og bygger rapporter og budsjetter gjennom tett samarbeid. Vårt hovedfokus er å bygge kundespesifikke rapporter, heller enn å jobbe med funksjonalitet i produktet. Workshop kan holdes hos dere eller i våre lokaler.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, bedriftsintern opplæring eller workshop?

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.