Videoer

Her kan du se korte videoer som viser hvor fleksibel og brukervennlig OneStop Reporting er.

Komplett tallherredømme

OneStop Reporting tilbyr en komplett løsning for rapportering, budsjettering  og analyse, for bedrifter av alle størrelser og sektorer. OneStop Reporting er sømløst integrert med en rekke markedsledende økonomisystemer.

OneStop Reporting gjør at brukerne enkelt kan tilpasse rapporter og budsjetter etter behov, og all data kjøres fra økonomisystemet. Dette er tidsbesparende og øker effektiviteten for bedriftens ledere, ansatte og kunder.

Rapportering

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Budsjettering

OneStop Reporting har tro på at en fleksibel budsjettprosess tilpasset din virksomhet, som lar deg budsjettere på en optimal måte. Den webbaserte budsjettløsningen OneStop Reporting gir full frihet til å designe budsjettmodellen slik du ønsker, og «live»-registrere budsjettdata på web.

Report Designer

• Excel-basert brukergrensesnitt, hvor du har all Excel-funksjonalitet tilgjengelig, i tillegg til Report Designer-funksjonalitet.

• Sømløst integrert mot ditt økonomisystem – alle moduler og felter er tilgjengelige fra Report Designer.

• Fri formateringsmulighet, slik at du bestemmer hvordan dine rapporter og budsjetter skal bygges opp og se ut.

Regnskapsbyråer

OneStop Reporting er utviklet for å støtte rapporteringsprosessene for regnskapsførere og regnskapsbyråer. Med OneStop Reporting kan byrået utvide tjenestene og tilbudene til sine kunder, og dermed også bidra til økt vekst og lønnsomhet for bedriften.

Automatisert
distribusjon

Publisher bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker. Produktet sørger for automatisk deling av rapporter basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

OneStop Reporting demo

OneStop Reporting er en multi-tenant Business Intelligence løsning for rapportering, budsjettering og konsolidering, integrert med ditt økonomisystem.

Denne videoen gir en kort innføring av OneStop Reporting, som viser deg hovedfordelene for rapportering og budsjettering.

Opptak fra webinarer

Våre integrasjoner

OneStop Reporting er sømløst integrert med markedets ledende økonomisystemer. Slik at du kan designe og kjøre rapporter og budsjetter med direkte tilgang til dine data, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

Kom i gang i dag!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, eller kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.