Webinarer - OneStop Reporting

Enkelt og gratis

Våre webinarer

Bli med på et av våre webinarer og finn ut hvordan OneStop Reporting kan gjøre det enklere og samtidig spare verdifull tid for dere.

Meld deg på!

PROSJEKT

#TENKNYTT

TripleteX

Få full kontroll på alle prosjektene dine

Torsdag 22. jan 2020 kl. 10:00

Når du trenger prosjektrapporter som er utenfor standardrapporter, kan du med våre løsninger tilpasse, velge ut og presentere rapporter akkurat slik som du ønsker. Du får full kontroll over kostnader og budsjetter på prosjektene, samt muligheten for å dele innsikten med kolleger.

45 min

Automatisk rapportkjøring og rapportdeling

Tirsdag 28. jan. 2020 kl. 10:00

Lær hvordan du enkelt kan dele, og sette opp faste tidspunkter for utsendelse av rapporter til dine medarbeidere, styret eller avdelingsledere. Med verktøyet "publisering" kan dere spare verdifull tid og holde alle ansatte oppdaterte med de ferskeste rapportene. Kom i gang i dag!

30 min

Dersom datoene ikke passer eller at du har et annet regnskapssystem du ønsker å se løsningen for, kontakt oss gjerne for en personlig demo.

Rapportering for Regnskapsbyråer

Torsdag 21. nov. 2019 kl. 13:00

Vi samler alle kundene dine i ett system, slik at du kan tilby rapportering smidigere og med full oversikt.

45 min

On-demand webinarer

30 min

er du klar for budsjettsesongen?

19. september 2019

Se hvordan du kan bruke OneStop Reporting sin budsjettløsning for å bygge, vedlikeholde, administrere og følge budsjettprosesser fra start til slutt.

31min

Regnskapsbyråer

4. april 2019

I dette webinaret skal vi vise hvordan ditt regnskapsbyrå kan utvide byråets tjenester og tilbud til kunder med OneStop Reporting og med vår skybaserte prismodell.

48 min

bli kvitt manuelle prosesser

13. februar 2019

Vi skal vise hvordan du kan spare tid ved å automatisere rapporteringsprosessene for din bedrift, samt kvitte deg lokale excelfiler. 

31min

prosjektrapportering

6. februar 2019

Finn ut hvordan du kan skreddersy dynamiske prosjektrapporter og få komplett oversikt over dine prosjekter.

41 min

moderne rapportering

5. februar 2019

I samarbeid med vår partner Proplan, holdte vi et webinar som viser fordelene med å bruke OneStop Reporting som rapporteringsløsning.

Andre integrasjoner?

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, eller kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.