Visma eAccounting - OneStop Reporting

Visma eAccounting

OneStop Reporting tilbyr en integrert rapporterings- og budsjetteringsløsning for Visma eAccounting.

OneStop Reporting Portal

OneStop Reporting rapporteringsportal kan brukes av alle i en bedrift som har behov for å se, og analysere bedriftens forretningsdata. Alle data som er tilgjengelig gjennom Visma eAccounting kan synliggjøres gjennom rapporter og budsjetter i rapporteringsportalen.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Standardrapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av standardrapporter og standard rapportpakker som er laget med tilkobling til moduler i Visma eAccounting.

Skreddersy

Vår excelbaserte Report Designer gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter – kun fantasien setter grenser.

Publisering

Du kan enkelt dele kjørte rapporter til andre brukere. Dine delte og arkiverte rapporter lagres i egen innboks, for rask tilgang og sammenlikning av data ved en senere anledning.

Kommentarer

Med kommentarfunksjonen kan du legge til kommentarer i rapporter. Slik at mottakere kan se kommentarer i ferdigkjørte rapporter.

Budsjettering

Med OneStop Reporting kan du skreddersy dine egne budsjettformularer.

Med løsningen får du tilgang til støttefunksjoner som fordelingsnøkler, prosentbaserte kalkuleringer og historiske tall.

Funksjonen Workflow gir administrator full kontroll over budsjettprosessen fra start til slutt. Gjennom en workflow-matrise styrer administrator sluttbrukeres tilgang til budsjettformularer, overvåker progresjon i budsjettinnleggingen, samt får beskjed fra sluttbrukere når budsjetteringen er fullført.

Prøv gratis i 30 dager

1. Start prøveperiode

Fyll ut nødvendig informasjon. Du vil motta en automatisk epost med brukerinformasjon og påloggingsinstruksjoner.

2. Get data

Logg inn og følg instruksjonene i veiviseren. Du er nå klar til å teste alle funksjonalitetene i OneStop Reporting.

3. Klar, ferdig, kjør

Last ned standardrapporter fra Get templates og start med å kjøre og dele rapporter med dine kunder og kolleger.

Kom i gang i dag!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, hvor du også får mer informasjon om våre produkter og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.