Da kundene til Jansson & Larsen Regnskap krevde skreddersydde rapporter, manglet de et verktøy som kunne dekke alle slike behov. Da var det fint å kunne kombinere en initiativrik ledelse og OneStop Reporting.

HVA SIER KUNDEN?

-Vi måtte se etter et rapporteringssystem som enkelt kunne skreddersy rapporter etter kundens behov, og samtidig ikke være så komplisert å bruke.

Integrasjon:

Visma Business, PowerOffice Go, Tripletex og 24Sevenoffice

Bransje:

Regnskap

Fokus:

Kundetilpassede rapporter

Hos Jansson & Larsen Regnskap (JLR) står kvalitet, faglig dyktighet og høy servicegrad i fokus. De vektlegger personlig kundekontakt og proaktivitet mot kunder for å effektivisere økonomiske prosesser. Da kundenes rapporteringsbehov endret seg, tok det ikke lang tid før JLR snudde deg rundt for å finne en løsning og for å holde kundeservicegraden på toppnivå.

De nye kundebehovene

JLRs kunder hadde behov for skreddersøm av rapporter. Flere av kundene er eiendomsselskaper som satser på utbygging. Slike virksomheter krever rapporter som kan gi dem daglige oppdateringer og mulighet til å prognostisere i en og samme rapport. Denne type etterspørsel økte stadig og staben i JLR var enige: Rapporteringsløsningen som da ble brukt var utdatert og kunne ikke tilpasses de nye utfordringer de stod overfor. Søket etter en ny løsning ble derfor satt i gang.

Stein Hugo Heske, Systemansvarlig hos JLR forteller:

Vi måtte se etter et rapporteringssystem som enkelt kunne skreddersy rapporter etter kundens behov, og samtidig ikke være så komplisert å bruke.

Forelskelsen

Det tok ikke lang tid før byrået fikk nyss om en løsning som var enkel å bruke, men som samtidig kunne utføre avanserte rapporter. Den kunne også integreres med alle regnskapssystemer, slik at de hele tiden hadde oppdatert data. Stein Hugo forteller videre:

Løsningen tikket alle bokser på kravspekken vår, og vi ble raskt overbevist om at dette var løsningen vi trengte for å møte både dagens og fremtidens kundebehov.

Smarte funksjoner som løser alle kunder behov

OneStop Reporting har Excel som «grunnmodul» for design og kan lagres i et webgrensesnitt, noe som gjør det enkelt å komme fort i gang med løsningen. Når regnskapsbyrået nå har tilgang på alltid oppdatert data, kan rapporter kjapt og enkelt sendes til kundene. Takket være koblingen mellom kundens dokumentsenter og OneStop Reporting, kan hver enkel kunde av JLR vise bilag i sine skreddersydde rapporter. I tillegg kan JLRs kunder bruke OneStop Reporting til å automatisere publiseringen av rapporter.

Når det gjelder kundegruppen “utbyggere” har JLR nå utarbeidet prognose- og fremdriftsrapporter som reduserer dobbeltføring av faktura for oppfølging. Prosjektledere har nå full kontroll på fremdrift og kostnader i OneStop Reporting. Ved å benytte budsjettmodellen hvor en kan legge inn linjedetaljer og kommentere dette, har prosjektlederne også fått en enklere og bedre hverdag.

Les mer om løsningen her.

Til ettertanke...

OneStop Reporting gjør det mulig for JLR å tilfredsstille kundenes behov for standardrapporter og skreddersøm. I dag kan vi løse alle type rapporteringsønsker fra kunder - uavhengig av hvilket regnskapssystem kunden måtte bruke, avslutter Stein Hugo.

Takket være at JLR er en fremoverlent organisasjon som tar grep der ting skurrer, sitter de nå med en rapporteringsløsning som har gjort dem til en ledende leverandør på rapporteringsfeltet i regionen. I tillegg har de igjen bevist sitt kundefokus ved å ta kundens behov på alvor – med en gang.

JLR tilbyr i dag kundespesifikke rapporter sammen med standardrapporter i et og samme system. Gjennom å automatisere mange av sine kunders interne rapporteringsprosesser har OSR også blitt et sentralt styringsverktøy for kundene til JLR. Deres mål med å skape overskudd for sine kunder og aksjonærer har blitt enklere å oppnå.

Hva sier kundene til Jansson & Larsen?

Base Bolig er fornøyd med OneStop Reporting som prosjektoppfølgingssystem. Man slipper dobbelpostering av faktura og har en god oversikt over fremdrift og kostnader – ikke minst at en kan drille ned for å se bilaget. Prognose frem i tid blir lagret og man kan til enhver tid få rapporter på dette, samtidig som en tar vare på historisk input.

Jon Eirik Feed - Regnskapssjef

Zaptec AS er veldig fornøyd med OneStop Reporting som rapportering- og budsjetteringsverktøy, og Publisher-modulen sørger for en effektiv og rask distribusjon av våre rapporter og budsjetter.

Henning Berland – IT-sjef

Vil du vite mer om hvordan OneStop Reporting kan hjelpe ditt regnskapsbyrå med rapportering og budsjettering? Kontakt oss for et uforpliktet møte.

Hvordan kan ditt byrå utnytte våre løsninger?

Få en gratis demo av OneStop Reporting
Bestill en demo
OneStop Reporting