Jobb hos oss - OneStop Reporting

Jobb i OneStop Reporting

Vil du jobbe i et selskap der du har store muligheter å påvirke både din egen jobbhverdag og videre utvikling av våre produkter?
Hvis du har relevant kompetanse for vårt virksomhetsområde men ingen av våre ledige stillinger passer til deg, er vi allikevel interessert i å høre fra deg. Kontakt oss på info@onestopreporting.com. Legg gjerne ved CV og fortell oss hvorfor du har lyst til å jobbe hos oss.

Ledige stillinger i Oslo:

Salgskonsulent med god forretningsforståelse

Vi ønsker oss en person med utpreget sosial personlighet, som raskt inngir tillit, og som har god gjennomføringsevne.

Konsulent med erfaring fra E-learning

Vi har behov for en E-learning designer som kan være med på å videreutvikle vår elektroniske opplæringsplattform for OneStop Reportings produkter innen rapportering- og budsjettering.

Hvem er vi?

Siden 2007

OneStop Reporting AS ble etablert i 2007, og produktsuiten OneStop Reporting har vært i salg fra 2009. Teamet bak OneStop Reporting har tidligere utviklet produktene Solver Konsernrapportering/Enterprise Reporting og iLytix XL Reporter, som ble kjøpt av henholdsvis Microsoft (2000) og SAP (2005).

Komplett tallherredømme

Vi ønsker å skape økte verdier for våre kunder gjennom vår unike rapporteringsløsning. Våre kunder oppnår bedre oversikt og kontroll gjennom vår unike rapporteringsløsningen vi tilbyr.

Visjon

Vi skal få deg til å skinne!

Misjon

Vi skal levere den ultimate løsningen for rapportering, budsjettering og analyse.

Merkeløfte

Komplett tallherredømme

Har du spørsmål?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.