Komplett rapporterings- og budsjetteringsløsning for Uni Economy

OneStop Reporting tilbyr nå en integrert rapporterings- og budsjetteringsløsning for Uni Economy.


OneStop Reporting rapporteringsportal kan brukes av alle i en bedrift som har behov for å se og analysere bedriftens forretningsdata. Data som er tilgjengelig gjennom Uni Economy kan synliggjøres gjennom rapporter og budsjetter i rapporteringsportalen.

Med OneStop Reporting kan du velge fritt blant våre standardrapporter og rapportpakker som er laget med tilkobling til moduler i Uni Economy. Du kan også skreddersy dine egne rapporter, som tilfredsstiller dine behov.

Skalerbarhet og fleksibilitet

Standardrapporter

Rapporteringsportalen og budsjettformular kommer med et sett av standardrapporter og standard rapportpakker som er laget med tilkobling til moduler i Uni Economy.

Skreddersy rapporter

Vår Excel-baserte Report Designer gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter – kun fantasien setter grenser.

Publisering

Du kan enkelt dele kjørte rapporter til andre brukere. Dine delte og arkiverte rapporter lagres i egen innboks, for rask tilgang og sammenlikning av data ved en senere anledning.

Bilagsvisning

Det er også mulig å foreta drill-down for å se bakenforliggende transaksjonsdetaljer, med bilagsvisning.

Kommentarer

Med kommentarfunksjonen kan du legge til kommentarer i rapporter slik at mottakere kan se kommentarer i ferdigkjørte rapporter.

Spilleliste

Du kan enkelt samle dine rapporter i en spilleliste, så har du rapporter lett tilgjengelig til neste presentasjon eller møte.

Start din 30-dagers prøveperiode i dag!

Prøv selv og se hvordan OneStop Reporting gir deg et kraftig verktøy for rapportering og budsjettering.

Klikk her for å starte din gratis prøveperiode.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.