Kurs

Gjennom våre kurs får du god innsikt i OSR-produktene, slik at du kan utforme egne rapporter og budsjetter. Vårt mål er å gjøre deg til en dyktig rapportdesigner.

eLæring

OneStop Reporting eLæring, hvor du lærer våre produkter akkurat når det passer for deg. Plattformen inneholder lærerike kurs og videoer, slik at du får unik innsikt i OneStop Reportings produkter. Vår online opplæringsplattform gir deg mulighet til å lære i ditt eget tempo, og alltid ha tilgang på opplæringsmatriale.

eLæring er tilgjengelig for kunder som bruker OSR. v.5.x

Gratis kurs

Vi har gratis kurs i eLæringsmodulen. Målet med gratis kursene er at du som bruker OneStop Reporting, kan enkelt lære på egenhånd og komme i gang med løsningen.

Bedriftsinterne kurs

Vi tilbyr kurs i våre lokaler der kjernefunksjonalitet står i fokus. Det gis en grundig gjennomgang av hvordan produkter fungerer, slik at kursdeltakere etter endt kurs kan benytte og administrere produktene på egenhånd.

Rapportdesign læres gjennom presentasjon, demonstrasjon og egetarbeid under tett oppfølging av vår kursleder.

Workshop

Vi tilbyr også bedriftstilpasset workshop der vi går spesifikt inn i deres løsning, og bygger rapporter og budsjetter gjennom tett samarbeid. Vårt hovedfokus er å bygge kundespesifikke rapporter, heller enn å jobbe med funksjonalitet i produktet.

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende våre kurs, bedriftsintern opplæring eller workshop?

OneStop Reporting