Kurs - OneStop Reporting

Kurs

Gjennom våre kurs får du god innsikt i OSR-produktene, slik at du kan utforme egne rapporter og budsjetter. Vårt mål er å gjøre deg til en dyktig rapportdesigner.

kurs-hos-onestop-reporting

Kurs hos OneStop Reporting

Vi tilbyr kurs i våre lokaler der kjernefunksjonalitet står i fokus. Det gis en grundig gjennomgang av hvordan produkter fungerer, slik at kursdeltakere etter endt kurs kan benytte og administrere produktene på egenhånd.

Rapportdesign læres gjennom presentasjon, demonstrasjon og egetarbeid under tett oppfølging av vår kursleder.

Dersom det er ønskelig at vi komme til dere og holder kurs eller workshop, gjør vi gjerne det. For mer informasjon, kontakt oss.

Introduksjonskurs for skybaserte ERP-systemer

Kurs for Visma.net, Tripletex, PowerOffice Go, Xledger og 24SevenOffice.

Kurset gir en innføring i hvordan du kommer i gang med rapporteringsverktøyet OSR Report Designer for å lage egne rapporter. Kjernefunksjonalitet i OSR Portal vil også bli presentert.

Cloud integrations NO
excel 5.9 financial repoort

Grunnleggende opplæring i OSR Report Designer

Med produktet OSR Report Designer kan du utforme alle typer rapporter, blant annet resultat-, balanse-, salgs- og kunderapporter. Produktet er fullt integrert med ditt ERP-system, slik at du gjennom våre rapporter med en gang får tilgang til systemets lagrete informasjon.

Workshop

Vi tilbyr også bedriftstilpasset workshop der vi går spesifikt inn i deres løsning, og bygger rapporter og budsjetter gjennom tett samarbeid.

Vårt hovedfokus er å bygge kundespesifikke rapporter, heller enn å jobbe med funksjonalitet i produktet. Workshop kan holdes hos dere eller i våre lokaler.

For mer informasjon, kontakt oss.

workshop

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.