Rapportering med OneStop Reporting

Rapportering

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Sømløst integrert med ditt økonomisystem

OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å holde deg oppdatert på betydningsfull informasjon – det eneste du trenger er en nettleser.

KJØR

Kjør rapporter med direkte tilgang til ditt økonomisystem.

Bilagsvisning

Gjør drill-down på transaksjonsnivå og se underliggende detaljer og bilag.

Publiser

Publiser enkeltrapporter og rapportpakker, meg egne kommentarer.

Standardrapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av standardrapporter som er laget med tilkobling til moduler i økonomisystemet. Du kan bruke rapportene som de er.

Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

 • KPI Dashboard
 • Resultatrapporter med kommentarer, drill-to, konsern…
 • Årsprognose
 • Balanse
  Salgsrapporter
 • Avdelingsrapportsrapporter
 • Prosjektrapporter
 • Aldersfordelt saldoliste
 • Åpne poster kunder/leverandører
 • Rapportpakker med dashboard, resultatrapport og prognose Månedlig, to-månedlig, kvartalsvis og tertial

PRØV SELV

Du kan prøve alle funksjoner i OneStop Reporting, gratis i 30 dager, med tilgang til ditt økonomisystem.

Lag dine egne rapporter

Report Designer er integrert i Microsoft Excel, slik at du har tilgang til all Report Designer-funksjonalitet i tillegg til all Excel-funksjonalitet. Denne kombinasjonen gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter – kun fantasien setter grenser.

Du designer rapporter med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid.

Automatisert distribusjon

Med OneStop Reporting  bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker.

Du kan sette på automatisk kjøring og publisering av rapporter basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Konsernrapportering

Din forretningslogikk, knyttet til blant annet konserninterne transaksjoner og elimineringer, implementeres i rapportene slik at du får korrekt fremstilte data.

Flere selskaper kan også inkluderes i en og samme rapport, og du står fritt til å bestemme layout og innhold i rapporter.

Hva sier kunden?

Vi opplever god service og veiledes til gode løsninger, i et system som alltid leverer.

Asplan Viak

Våre integrasjoner

OneStop Reporting er sømløst integrert med markedets ledende økonomisystemer. Slik at du kan designe og kjøre rapporter og budsjetter med direkte tilgang til dine data, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

Kom i gang i dag!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, eller kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.

Gratis webinar

Bli med på et av våre webinarer og finn ut hvordan OneStop Reporting kan gjøre det enklere og samtidig spare verdifull tid for dere.