Rapportering med OneStop Reporting

Rapportering

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

En moderne rapporteringsløsning

Alt i en Portal

OneStop Reporting Portal gir deg en unik mulighet til å holde deg oppdatert på betydningsfull informasjon – det eneste du trenger er en nettleser.

Skreddersy rapporter

Du kan lage alle typer rapporter avhengig av ditt behov, og lages ved hjelp av enkel dra-og-slipp-funksjonalitet.

Automatisert distribusjon

Publisher bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker. Produktet sørger for automatisk deling av rapporter basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Kommentarer

Du kan dele og publisere standard rapporter og rapportpakker og legge til kommentarer før du distribuerer til klienter.

Standardrapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av standardrapporter og standard budsjettformularer som er laget med tilkobling til moduler i Økonomisystemet. Du kan bruke rapportene som de er. Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

Eksempler på våre standardrapporter:

  • KPI Dashboard
  • Resultatrapporter med kommentarer, drill-to, konsern...
  • Årsprognose
  • Balanse
  • Salgsrapporter
  • Avdelingsrapportsrapporter
  • Prosjektrapporter
  • Aldersfordelt saldolister
  • Åpne poster kunder/leverandører
  • Rapportpakker med dashboard, resultatrapport og prognose Månedlig, to-månedlig, kvartalsvis og tertial

Lag dine egne rapporter

Report Designer er integrert i Microsoft Excel, slik at du har tilgang til all Report Designer-funksjonalitet i tillegg til all Excel-funksjonalitet. Denne kombinasjonen gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter – kun fantasien setter grenser.

Du designer rapporter med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid.

Våre integrasjoner

Våre produkter er sømløst integrert med markedets ledende Økonomisystemer, slik at du kan designe rapporter og budsjetter med direkte tilgang til alle data fra Økonomisystemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

Kom i gang i dag!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, eller kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.