Rapportering

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

OSR Report Designer

I OSR Report Designer utformes skreddersydde rapporter med enkel dra-og-slipp-funksjonalitet. Produktet er 100% integrert med underliggende ERP-system, og tilgjengeliggjør felter og tabeller på en brukervennlig måte.

Les mer

OSR Composer

Forestill deg et analyseverktøy så intuitivt laget at alle i bedriften kan utforme egentilpassede analyser for å få innsikt i sitt forretningsområde – OSR Composer er et unikt ad-hoc-basert spørre- og rapporteringsverktøy, hvor du lager spesifikke uttrekk basert på informasjonen du vil se akkurat der og da.

Les mer om OSR Composer

OSR Portal

OSR Portal er inngangen til de web-baserte mulighetene i produktsuiten til OneStop Reporting. Her har du tilgang til ditt rapportbibliotek på web – det eneste du trenger for å kjøre rapporter er en nettleser.

Les mer om OSR Portal

OSR Publisher

OSR Publisher bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker. Produktet sørger for manuell eller automatisk deling av dokumenter til sluttbrukere, basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

 

Les mer om OSR Publisher

Kontakt oss

For mer informasjon om våre produkter og priser.

Ta kontakt

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.