Rapportering med OneStop Reporting

Rapportering

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Alt du trenger er en nettleser

Rapporter som er laget i OSR Report Designer, lastes opp på web med et klikk. Deretter kjøres rapporter i OSR Portal basert på parametre som måned, år, avdeling, prosjekt, etc. Det er også mulig å foreta Drilldown for å se bakenforliggende transaksjonsdetaljer, med bilagsvisning dersom elektronisk dokumenthåndtering. Det er dermed svært enkelt å få oversikt og detaljert kunnskap om dine data.
Her har du tilgang til ditt rapportbibliotek på web – det eneste du trenger for å kjøre rapporter er en nettleser.

Automatisert distribusjon

OSR Publisher bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker. Produktet sørger for automatisk deling av dokumenter, basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Ad-hoc-basert rapporteringsverktøy

OSR Composer er et unikt ad-hoc-basert spørre- og rapporteringsverktøy, hvor du lager spesifikke uttrekk basert på informasjonen du vil se akkurat der og da.

Konsernrapportering

Modulen OSR Multi-Company Loading (MCL) aggregerer transaksjoner fra flere selskaper og lar deg utforme konsernrapportene du har behov for. Flere selskaper kan inkluderes i en og samme rapport.

Lag dine egne rapporter

OSR Report Designer er integrert i Microsoft Excel, slik at du har tilgang til all OSR Report Designer-funksjonalitet i tillegg til all Excel-funksjonalitet. Denne kombinasjonen gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter – kun fantasien setter grenser.

Våre integrasjoner

Våre produkter er sømløst integrert med markedets ledende ERP-systemer, slik at du kan designe rapporter og budsjetter med direkte tilgang til alle data fra ERP-systemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

4.6 portal på skjerm

OSR Standardrapporter

 • KPI Dashboard
 • Resultatrapporter med kommentarer, drill-to, konsern
 • Årsprognose
 • Balanse
 • Salgsrapporter
 • Avdelingsrapportsrapporter
 • Prosjektrapporter
 • Aldersfordelt saldolister
 • Åpne poster kunder/leverandører
 • Rapportpakker med dashboard, resultatrapport og prognose
  • Månedlig, to-månedlig, kvartalsvis og tertial

Bestill gratis demo

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, hvor du også får mer informasjon om våre produkter og priser.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre produkter og hvordan OneStop Reporting kan bidra til økt effektivitet for ditt regnskapsbyrå?

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.