Rapportering med OneStop Reporting

Rapportering

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Alt du trenger er en nettleser

Rapporter som er laget i OSR Report Designer, lastes opp på web med et klikk. Deretter kjøres rapporter i OneStop Reporting portalen basert på parametre som måned, år, avdeling, prosjekt, etc. Det er også mulig å foreta Drill-down for å se bakenforliggende transaksjonsdetaljer, med bilagsvisning dersom elektronisk dokumenthåndtering. Det er dermed svært enkelt å få oversikt og detaljert kunnskap om dine data.
Her har du tilgang til ditt rapportbibliotek på web – det eneste du trenger for å kjøre rapporter er en nettleser.

Automatisert distribusjon

Publisher bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker. Produktet sørger for automatisk deling av dokumenter, basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Ad-hoc-basert rapporteringsverktøy

Composer er et unikt ad-hoc-basert spørre- og rapporteringsverktøy, hvor du lager spesifikke uttrekk basert på informasjonen du vil se akkurat der og da.

Konsernrapportering

Modulen Multi-Company Loading (MCL) aggregerer transaksjoner fra flere selskaper og lar deg utforme konsernrapportene du har behov for. Flere selskaper kan inkluderes i en og samme rapport.

excel 5.9 financial repoort

Lag dine egne rapporter

Report Designer er integrert i Microsoft Excel, slik at du har tilgang til all Report Designer-funksjonalitet i tillegg til all Excel-funksjonalitet. Denne kombinasjonen gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter – kun fantasien setter grenser.

Våre integrasjoner

Våre produkter er sømløst integrert med markedets ledende Økonomisystemer, slik at du kan designe rapporter og budsjetter med direkte tilgang til alle data fra Økonomisystemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

All integrations
marketplace

Ubegrenset tilgang til våre standardrapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av standardrapporter og standard budsjettformularer som er laget med tilkobling til moduler i Økonomisystemet. Du kan bruke rapportene som de er. Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

Eksempler på våre standardrapporter:

 • KPI Dashboard
 • Resultatrapporter med kommentarer, drill-to, konsern
 • Årsprognose
 • Balanse
 • Salgsrapporter
 • Avdelingsrapportsrapporter
 • Prosjektrapporter
 • Aldersfordelt saldolister
 • Åpne poster kunder/leverandører
 • Rapportpakker med dashboard, resultatrapport og prognose
  • Månedlig, to-månedlig, kvartalsvis og tertial

Bestill gratis demo

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, hvor du også får mer informasjon om våre produkter og priser.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre produkter og hvordan OneStop Reporting kan bidra til økt effektivitet for din bedrift?

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.