Regnskapsbyråer - OneStop Reporting

Regnskapsbyråer

Den ultimate rapporteringsløsningen for regnskapsbyråer og deres kunder!

Rapporteringsportalen

Ferdige rapporter lastes opp på web i OSR Portal. Web-portalen administreres av regnskapsbyrået, og det er her kunden logger på for å se sine rapporter. Det eneste kunden trenger for å få tilgang til rapporter er en nettleser. Fra OSR Portal kjører kunden rapporter basert på parametere som måned, år, avdeling, produkt, etc., samt gjør drill-down for å se transaksjonsdetaljer.

Regnskapsbyrået styrer selv antall brukere i web-portalen, og gir kunden påloggingsinformasjon. På denne måten kan regnskapsbyråer enkelt tilby sine sluttkunder en komplett rapporteringsløsning, fullstendig på web.

Hvorfor velge OneStop Reporting?

Standardrapporter

Som regnskapsfører får du tilgang til vårt unike rapportbibliotek.

Skreddersy rapporter

Regnskapsfører lager alle typer rapporter avhengig av den enkelte kundes behov.

Publisering

Regnskapsfører publiserer rapporter og kommentarer til kunden på web.

Bilagsvisning

Kunden foretar drill-down til bakenforliggende transaksjoner, og får detaljert oversikt over den økonomiske situasjonen.

Cloud integrations 4 transparent

Sømløst integrert med ditt regnskapssystem


OneStop Reporting er en ekte multi-tenant løsning for rapportering og budsjettering. Løsningen er laget for å støtte de typiske rapporteringsprosessene for regnskapsbyråer.

Med OSR Report Designer kan regnskapsbyrået lage alle typer rapporter avhengig av den enkelte kundes behov. Kombinasjonen av MS Excel- og OneStop Reporting-funksjonalitet gir et kraftfullt og fleksibelt verktøy.

Rapportdesign gjøres primært med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid. Underveis i rapportbyggingen kan du enkelt kontrollere at rapporten viser de tallene du forventer gjennom tilkoblingen til databasen.

Hvordan skape økt inntjening med bruk av OneStop Reporting?

Med OneStop Reporting sin regnskapsbyråløsning kan du tilby større klienter sin egen tilgang til bl.a. å lage rapporter og administrere sin egen bruk av OneStop Reporting. I dette ligger det også et stort potensiale for regnskapsbyrået hva gjelder prising og inntjening. I slike tilfeller kan man også se for seg at regnskapsbyrået tilbyr både konsulenttjenester og opplæring i bruk av OneStop Reporting til denne type klienter, som ytterligere da skaper inntjening for byrået.

Bestill gratis demo

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, hvor du også får mer informasjon om våre produkter og priser.

Kontakt oss

Ønsker du å vite mer om våre produkter og hvordan OneStop Reporting kan bidra til økt effektivitet for ditt regnskapsbyrå?

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.