Regnskapsbyråer - OneStop Reporting

Regnskapsbyråer

OneStop Reporting er utviklet for å støtte rapporteringsprosessene for regnskapsførere og regnskapsbyråer. Med OneStop Reporting kan byrået utvide tjenestene og tilbudene til kunder, og dermed bidra til økt vekst og lønnsomhet for byrået.

Den ultimate rapporteringsløsningen for regnskapsbyråer!

Publisering

Regnskapsfører publiserer rapporter og kommentarer til kunden på web.

Skreddersy rapporter

Regnskapsfører lager alle typer rapporter avhengig av den enkelte kundes behov.

Varslinger

Varslinger på mobil, nettbrett eller epost til klienter om når rapportene er klare.

Bilagsvisning

Kunden foretar drill-down til bakenforliggende transaksjoner, og får detaljert oversikt over den økonomiske situasjonen.

Rapporteringsportalen

Ferdige rapporter lastes opp på web i OSR Portal. Web-portalen administreres av regnskapsbyrået, og det er her kunden logger på for å se sine rapporter. Det eneste kunden trenger for å få tilgang til rapporter er en nettleser. Fra OSR Portal kjører kunden rapporter basert på parametere som måned, år, avdeling, produkt, etc., samt gjør drill-down for å se transaksjonsdetaljer.

Regnskapsbyrået styrer selv antall brukere i web-portalen, og gir kunden påloggingsinformasjon. På denne måten kan regnskapsbyråer enkelt tilby sine sluttkunder en komplett rapporteringsløsning, fullstendig på web.

Klikk på bildet for å laste ned white paper

Hvordan skape økt inntjening?

Med OneStop Reporting sin regnskapsbyråløsning kan du tilby større klienter sin egen tilgang til bl.a. å lage rapporter og administrere sin egen bruk av OneStop Reporting. I dette ligger det også et stort potensiale for regnskapsbyrået hva gjelder prising og inntjening. I slike tilfeller kan man også se for seg at regnskapsbyrået tilbyr både konsulenttjenester og opplæring i bruk av OneStop Reporting til denne type klienter, som ytterligere da skaper inntjening for byrået.

Sømløst integrert med ditt regnskapssystem

Våre produkter er sømløst integrert med markedets ledende regnskapssystemer.

Med OneStop Reporting kan et regnskapsbyrå automatisere sine rapporteringsrutiner til sine klienter. Dette betyr spart tid og sparte kostnader. I tillegg til at man har et bredt utvalg av standardrapporter som dekker den lovpålagte delen av rapporteringen, vil den integrerte Excel-basert rapportdesigneren være et verktøy for den enkelte regnskapsfører til selv å kunne lage klientspesifikke rapporter på forespørsel fra sine klienter.

Kom i gang i dag!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, eller kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.