Videoer - OneStop Reporting

Videoer

Her kan du se korte videoer som viser hvor fleksibel og brukervennlig OneStop Reporting er.

Komplett tallherredømme

OneStop Reporting tilbyr en komplett Business Intelligence løsning, med rapporterings-, budsjetterings- og analyseverktøy for bedrifter av alle størrelser og sektorer. OneStop Reporting er sømløst integrert med en rekke markedsledende økonomisystemer.

OneStop Reporting gjør at brukerne enkelt kan tilpasse rapporter og budsjetter etter behov, og all data kjøres fra ERP-systemet. Dette er tidsbesparende og øker effektiviteten for bedriftens ledere, ansatte og kunder.

 

Regnskapsbyråer

OneStop Reporting er utviklet for å støtte rapporteringsprosessene for regnskapsførere og regnskapsbyråer. Med OneStop Reporting til kan byrået være utvide tjenestene og tilbudene til klientene, og dermed også bidra til økt vekst og lønnsomhet for byrået.

OneStop Reporting

OneStop Reporting er en multi-tenant Business Intelligence løsning for rapportering, budsjettering og konsolidering, integrert med ditt økonomisystem.

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir unike muligheter for å tilpasse rapportene du trenger, og umiddelbart få tilgang til data fra ditt økonomisystem. Ved hjelp av ulike støttefunksjoner kan du drille ned i detaljer og enkelt dele rapporter med dine kolleger og sluttbrukere.

Rapportering

Rapporteringsløsningen fra OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Budsjettering

OneStop Reporting har tro på at en fleksibel budsjettprosess tilpasset din virksomhet, som lar deg budsjettere på en optimal måte. Den webbaserte budsjettløsningen OneStop Reporting gir full frihet til å designe budsjettmodellen slik du ønsker, og «live»-registrere budsjettdata på web.

Automatisert
distribusjon

Publisher bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker. Produktet sørger for automatisk deling av rapporter basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Report Designer

• Excel-basert brukergrensesnitt, hvor du har all Excel-funksjonalitet tilgjengelig, i tillegg til Report Designer-funksjonalitet.

• «Live»-integrasjon mot ditt økonomisystem – alle moduler og felter er tilgjengelige fra Report Designer.

• Fri formateringsmulighet, slik at du bestemmer hvordan dine rapporter og budsjetter skal bygges opp og se ut.

Våre integrasjoner

Våre produkter er sømløst integrert med markedets ledende Økonomisystemer, slik at du kan designe rapporter og budsjetter med direkte tilgang til alle data fra Økonomisystemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

Kom i gang i dag!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, eller kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.