Mindre tall og mer rådgivning – slik lykkes regnskapsbyrået

Den «nye normalen» med hjemmekontor resulterer i at tjenester i større og større grad forventes tilbudt på digitale plattformer. Dette gjelder også for regnskapstjenester, som er blitt mer og mer vanlig å bestille direkte på web. Det er mange digitale markedsplasser kunder kan besøke for å innhente informasjon om regnskapsbyråets tjenester, og raskt kunne sammenlikne ulike regnskapsbyråer. I tillegg krever dagens kunder ofte mer enn «bare tall» – de ønsker avansert rådgivning basert på sine økonomiske data. Det er dermed viktig å stille følgende spørsmål:

Har vi riktige verktøy for å gi kunden det de trenger?

Bli din kundes beste rådgiver

Tid regnes gjerne som en av de mest verdifulle kapitalene for regnskapsførere. Et smart rapporteringsverktøy skal minimere manuelle arbeidsoppgaver, slik at du kan frigjøre tid til å bli din kundes beste finansielle rådgiver. Med en god løsning skal du kunne presentere rapporter og nøkkeltall til dine kunder når som helst, slik at kundene alltid har tilgang til oppdaterte data. En skybasert løsning gjør nettopp dette mulig.

Tilby en kundetilpasset løsning

En fleksibel rapporteringsløsning som gir gode muligheter for å lage kundetilpassende rapporter er også vesentlig for å imøtekomme kundenes behov. Gjennom skreddersydde rapporter får dine kunder presentert data slik de selv vil, hvilket bidrar til bedre økonomisk kontroll og  en datadrevet beslutningsgrunnlag.

Nøkkeltall og kritiske suksessfaktorer

Kundetilpassede rapporter bidrar også til å understreke faktorer som er særlig viktige for kundens suksess. Ofte brukes mye tid på daglige operative oppgaver som gjør det lett å glemme de overordnede målene. Med dashboard som viser oppdaterte nøkkeltall, kan kunden enkelt lokalisere for eksempel utestående fordringer, resultat hittil i år i forhold til budsjett, hvilke kunder er mest lønnsomme etc. Slik kan kunden holde seg oppdatert på kritiske suksessfaktorer og raskt avdekke trender.

Forventninger til regnskapsfører synes å ha endret seg den siste tiden. Det å kunne tilby avansert rådgivning som gir kunden et solid beslutningsgrunnlag virker mer og mer avgjørende. Den økte digitaliseringen gjør også at regnskapsbyråets tjenester forventes tilbudt på web. En fleksibel skybasert løsning gjør det enkelt for kunden å få tilgang til sine rapporter, og holde seg oppdatert på trender.

Et skybasert rapporteringsverktøy gjør det mulig for regnskapsbyrået å møte dagens kundepreferanser, og skape merverdi for både kunden og regnskapsbyrået.

Bestill en gratis demo

Vi jobber kontinuerlig med å forbedre rapporteringsprosesser for våre kunder. Ønsker du å finne ut av hvordan vi kan hjelpe ditt regnskapsbyrå? 

En løsning for alle dine kunder

Du kan teste ut produktet selv, helt gratis i 30 dager - ingen forpliktelse. Se selv hvordan OneStop Reporting kan gi ditt regnskapsbyrå nye forretningsmuligheter.

OneStop Reporting