Om OneStop Reporting - OneStop Reporting

OneStop Reporting AS ble etablert i 2007, og produktsuiten OneStop Reporting har vært i salg fra 2009. Teamet bak OneStop Reporting har tidligere utviklet produktene Solver Konsernrapportering/Enterprise Reporting og iLytix XL Reporter, som ble kjøpt av henholdsvis Microsoft (2000) og SAP (2005).

OneStop Reporting-produktene er sømløst integrert med markedets ledende ERP-systemer. Design av rapporter gjøres med direkte tilgang til alle data fra ERP-systemet, inkludert brukertilpassede tabeller og felt.
Formularer og rapporter lages enkelt ved hjelp av dra-og-slipp- funksjonalitet i et Microsoft Excel-grensesnitt. Distribusjon av rapporter og formularer gjøres effektivt ved hjelp av vår rapporteringsportal. Tilgangskontroll styrer hva hver enkelt kan se og gjøre med formularer og rapporter.

Hvem er OneStop Reporting?

Vi er et selskap fylt av positivt engasjerte, pålitelige og løsningsorienterte folk, hvor evnen til gjennomførelse og godt samarbeid står sentralt.

Komplett tallherredømme

Vi ønsker å skape økte verdier for våre kunder gjennom vår unike rapporteringsløsning. Våre kunder oppnår bedre oversikt og kontroll gjennom den unike rapporteringsløsningen vi tilbyr.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.