OneStop Reporting integreres nå med Uni Economy

OneStop Reporting fortsetter å vokse, både nasjonalt og internasjonalt, og har nå lansert en integrasjon mot regnskapssystemet Uni Economy.


På bakgrunn av stor etterspørsel etter gode og fleksible BI-løsninger for regnskapsbyråbransjen, har vi nå blitt integrasjonspartnere med Uni Micro AS.

Uni Micro AS er et norsk selskap med opphav fra Modalen som utvikler økonomisystemer. I løpet av de siste 30 årene har Uni Micro AS vokst seg til å bli en av Norges ledende leverandører av programvare for økonomi og administrasjon. Uni Economy er Uni Micro AS sitt nyutviklede skybaserte regnskapsystem. Med integrasjon mot Uni Economy, kan OneStop Reporting nå ut til alle brukere av Uni Economy, samt regnskapsbyråer som benytter Uni Economy.

Hva kan OneStop Reporting tilby Uni Economy kunder?

Kombinasjonen av Uni Economy og OneStop Reporting gir regnskapsførere mulighet til å tilby deres sluttkunder en komplett skybasert rapporterings- og budsjetteringsløsning.

OneStop Reporting er laget for å effektivisere rapporterings- og regnskapsprosesser for bedrifter. Vi har i dag 19 samarbeidspartnere i Norden og forhandlere over store deler av verden, som leverer OneStop Reportings komplette Business Intelligence-løsning med moduler for rapportering, budsjettering og analyse.

OneStop Reporting har som mål å være integrert med de alle de største økonomisystemene i Norden.

 «Vi er veldig fornøyd med responsen og viljen til samarbeid, som vi har møtt hos Uni Micro AS. De har også utviklet et solid og godt API, som det har vært enkelt å integrere vår løsning mot. Vi er veldig spent på hvordan denne integrerte løsningen vil bli mottatt av kundene, og brukerene av Uni Economy» Jarle Roti, CTO OneStop Reporting AS.

«Vi er svært glade for samarbeidet med OneStop Reporting og ser frem til å kunne tilby våre kunder et enda rikere produkt.» Jannike Neset, Daglig leder Uni Micro AS.

 

Klikk her for å se hva vi tilbyr til Uni Economy kunder.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.