OneStop Reporting integreres nå med Xero

OneStop Reporting fortsetter å vokse internasjonalt, og har nå lansert en integrasjon mot regnskapssystemet Xero.

På bakgrunn av høy etterspørsel etter gode og fleksible BI-løsninger for regnskapsbyråbransjen, har vi nå blitt integrasjonspartnere med Xero.

Xero er et New Zealand-basert programvareselskap som utvikler skybaserte regnskapssystemer for små og mellomstore bedrifter. Selskapet har kontorer i New Zealand, Australia, Storbritannia, USA og Singapore. Xero er brukt i over 180 forskjellige land og har over en million brukere. Med integrasjon mot Xero, kan OneStop Reporting nå ut til et internasjonalt regnskapsbyråmarked.

Nye markeder på digitale plattformer

Kombinasjonen av Xero og OneStop Reporting gir regnskapsførere mulighet til å tilby deres sluttkunder en komplett skybasert rapporterings- og budsjetteringsløsning.

OneStop Reporting er laget for å effektivisere rapporterings- og regnskapsprosesser for bedrifter. Vi har i dag 18 samarbeidspartnere i Norden og forhandlere over store deler av verden, som leverer OneStop Reportings komplette Business Intelligence-løsning med moduler for rapportering, budsjettering og dashboard/analyse.

XeroCon London 2017

OneStop Reporting skal delta som utstiller under årets Xero-brukerkonferanse i London, der samles omkring 2000 regnskapsførere fra England og Irland.

«Xero er en meget seriøs aktør og et partnerskap med de vil styrke vår plass i det globale markedet. Det er blitt mer og mer vanlig for sluttkunder å bestille regnskapstjenester direkte på web. Vår satsning på regnskapsbyråer er dermed en av våre hovedvekststrategier fremover. Vi i OneStop Reporting er svært begeistret for dette samarbeidet, og vi ser frem til en spennende fremtid.» Morten Tønsberg, Daglig leder OneStop Reporting AS.

 

Les mer om løsningen her.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.