OneStop Reporting AS representerer Norge i European Business Awards 2016-17

European Business Awards annonserte 1. september 2016, at Onestop Reporting er et av 4 norske selskap som er valgt ut til å representere Norge som en nasjonal mester i det prestisjetunge EBA 2016/17.

European Business Awards sponset av RSM International, er en prestisjefylt konkurranse, som støttes av anerkjente ledere, akademikere, medier og politiske representanter fra hele Europa. European Business Awards er dedikert til å øke synligheten og fremdriften av selskaper som utmerker seg ved å tenke innovativt, og samtidig oppnår gode kommersielle resultater. Det er også viktig at selskapene opptrer ansvarlig og påvirker det sosiale miljøet der de opererer i positiv retning. I år har det vært hele 33 000 selskaper fra 34 europeiske land som har deltatt, og 636 bedrifter fra hele Europa har nå blitt valgt ut som representanter til sitt land i konkurransen.

OneStop Reporting legger stor vekt på å utvikle og levere konkurransedyktige løsninger til bedrifter som har behov for effektiv rapportering, budsjettering og analyse verktøy. Som gir komplett innsikt til selskapets nøkkeltall og trender, som dermed bidrar til vekst hos OneStop Reporting sine kunder.

«Det er en ære å bli valgt ut til å representere Norge til EBA. European Business Awards er et anerkjent pris som deles ut til Europas mest ekspansive selskaper. Vi ser nå frem til neste runde av konkurransen der vi skal presentere hva vi har gjort for å oppnå den kraftige veksten vi har hatt.» Morten Tønsberg, CEO hos OneStop Reporting.

Adrian Tripp, CEO hos European Business Awards sier: «Gratulerer OneStop Reporting og alle selskaper som har blitt valgt ut for å representere sitt land, de spiller en viktig rolle i å skape et sterkere næringsliv i Europa.»

For å komme videre til neste runde av konkurransen må alle som er valgt ut lage en presentasjonsvideo av sin bedrift, der de skal fortelle om sin unike historie og forklare sin suksess. Dommerne vil så ut fra alle video bidrag velge ut de som skal få den ettertraktede «Ruban d’Honneur» statusen. Disse vil dermed fortsette videre til den store finalen i 2017.

Hjelp oss med å komme videre i konkurransen om EBA 2016-17!

1. Følg denne linken

2. Legg inn epost og bekreft

3. Åpn eposten du mottar, og trykk på linken for bekreftelse.

Tusen takk, hilsen alle i OneStop Reporting.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.