Priser - OneStop Reporting

Priser

En komplett løsning for rapportering, budsjettering og konsolidering, som er tilpasset din bedrift. Bruk priskalkulatoren under for å beregne din månedlige pris for OneStop Reporting.

Alle priser er i norske kroner og eks. mva.

 • 3 måneders binding
 • Fakturering skjer forskuddvis for 3 måneder av gangen
 • Oppsigelse må skje senest 1 måned før neste faktureringsperiode

For spørsmål vedr. Priser eller andre typer bestillinger:

Standardfunksjonaliteter

Standardrapporter

Varslinger

Brukeradministrasjon

Standard budsjettpakke

Månedspakker

Drill-down

Konsolidering

Kommentarer

Bilagsvisning

Hvordan komme i gang?

Send inn skjema

Du vil motta en automatisk bestillingsbekreftelse på epost, samt en egen verifikasjonsepost med brukertilgang og logg-inn instrukser.

Installasjonsassistanse

For on-premise kunder som skal installere lokalt, tilbyr vi installasjonsassistanse. Kontakt Support for mer informasjon.

Andre tjenester?

Våre dyktige konsulenter bistår med implementering av løsninger, rapportbygging og opplæring. Kontakt konsulentavdelingen for mer informasjon.

Superbruker

En Superbruker har tilgang til Report Designer modulen, som er integrert i Microsoft Excel. Kombinasjonen av Report Designer-funksjonalitet og standard Excel-funksjonalitet gir et unikt, kraftig og fleksibelt rapporteringsverktøy. Du designer rapporter med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid.

 • Lage skreddersydde rapporter og budsjetter
 • Brukerdefinert oppsett av rapportparametre (avdeling/prosjekt etc.)
 • Konsolidering av klienter/selskaper

Portalbruker

En Portalbruker kan kjøre, legge til egne kommentarer og dele rapporter til andre brukere. Brukeren har tilgang til alle standardrapporter og rapporter som er delt til selv.

Ved kjøp av budsjetteringsmodulen vil en Portalbruker kunne registrere budsjettall og ha full tilgang til støttefunksjoner i budsjetteringsprosessen.

 • Automatisk kjøring og deling av enkeltrapporter og rapportpakker
 • Sette sammen egne rapportpakker
 • Registrering av budsjettdata med lagringsmulighet

Arkivbruker

En Arkivbruker kan motta ferdigkjørte rapporter til sin egen innboks i OneStop Reporting portalen. Dersom det er ønskelig kan brukeren selv sette på varslinger slik at de kan motta rapporter på epost.

Rapporter delt i innboksen er statiske rapporter. Dette betyr at brukeren ikke kan gjøre endringer i rapporten, men kan gjøre drill-down til transaksjonsdetaljer og lage spillelister av rapporter for dynamisk presentasjon av regnskapstall.

 • Innboks for ferdigkjørte rapporter
 • Drill-down til transaksjonsdetaljer med bilagsvisning
 • Åpne flere rapporter samtidig

Våre standardrapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av standardrapporter og standard budsjettformularer som er laget med tilkobling til moduler i økonomisystemet. Du kan bruke rapportene som de er. Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

Våre integrasjoner

OneStop Reporting er en multi-tenant løsning for rapportering, budsjettering og analyse for markedets ledende økonomisystemer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er inkludert i supportavtalen?

Klikk her for mer informasjon om vår SLA.

Må jeg ha Excel installert lokalt for å bruke Report Designer

Ja, du må minst ha Microsoft Office Excel 2013 eller nyere, 32/64 bit installert.

Har dere opplæring i hvordan du kan lage egne rapporter og budsjetter?

Ja, det har vi! Vennligst klikk her for mer informasjon og kurskalender.

Hvor kan jeg finne brukerdokumentasjon?

Gå til help.onestopreporting.com for brukerdokumentasjon og enkle brukerguider.

OneStop Reporting forbeholder retten til å endre priser og avtaler.

Kom i gang!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, hvor du får mer informasjon om våre produkter og priser. Eller prøv OneStop Reporting helt gratis i 30 dager.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.