Priser bedrift - OneStop Reporting

Priser

En komplett løsning for rapportering, budsjettering og konsolidering, som er tilpasset din bedrift. Bruk priskalkulatoren under for å beregne din månedlige pris for OneStop Reporting.

Alle priser er i norske kroner og eks. mva.

  • 3 måneders binding
  • Fakturering skjer forskuddvis for 3 måneder av gangen
  • Oppsigelse må skje senest 1 måned før neste faktureringsperiode

Standardfunksjonaliteter

Standardrapporter

Varslinger

Brukeradministrasjon

Standard budsjettpakke

Månedspakker

Drill-down

Konsolidering*

Kommentarer

Bilagsvisning

Hvordan komme i gang?

Send inn skjema

Du vil motta en automatisk bestillingsbekreftelse på epost, samt en egen verifikasjonsepost med brukertilgang og logg-inn instrukser.

Installasjonsassistanse

For on-premise kunder som skal installere lokalt, tilbyr vi installasjonsassistanse. Kontakt Support for mer informasjon.

Andre tjenester?

Våre dyktige konsulenter bistår med implementering av løsninger, rapportbygging og opplæring. Kontakt konsulentavdelingen for mer informasjon.

Superbruker

En Superbruker har tilgang til Report Designer modulen, som er integrert i Microsoft Excel. Kombinasjonen av Report Designer-funksjonalitet og standard Excel-funksjonalitet gir et unikt, kraftig og fleksibelt rapporteringsverktøy. Du designer rapporter med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid.

Våre standardrapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av standardrapporter og standard budsjettformularer som er laget med tilkobling til moduler i økonomisystemet. Du kan bruke rapportene som de er. Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

Våre integrasjoner

OneStop Reporting er en multi-tenant løsning for rapportering, budsjettering og analyse for markedets ledende økonomisystemer.

Ofte stilte spørsmål

Hva er inkludert i supportavtalen?

Klikk her for mer informasjon om vår SLA.

Må jeg ha Excel installert lokalt for å bruke Report Designer

Ja, du må minst ha Microsoft Office Excel 2013 eller nyere, 32/64 bit installert.

Har dere opplæring i hvordan du kan lage egne rapporter og budsjetter?

Ja, det har vi! Vennligst klikk her for mer informasjon og kurskalender.

Hvor kan jeg finne brukerdokumentasjon?

Gå til help.onestopreporting.com for brukerdokumentasjon og enkle brukerguider.

Kom i gang!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, hvor du får mer informasjon om våre produkter og priser. Eller prøv OneStop Reporting helt gratis i 30 dager.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.