Prøv gratis - OneStop Reporting

Prøv gratis

Start din 30-dagers prøveperiode i dag! Prøv selv og se hvordan OneStop Reporting gir deg et kraftig verktøy for rapportering og budsjettering.

Gratis prøveperiode er tilgjengelig for brukere av følgende økonomisystemer:

24SevenOffice
Microsoft Dynamics NAV
PowerOffice Go
PP7
QuickBooks Online
Tripletex
Uni Economy
Visma Administration
Visma Business
Visma eAccounting
Visma Global
Visma Lønn
Visma Mamut
Visma.net ERP
Xero
Xledger

Kom i gang

1. Start gratis prøveperiode

Fyll ut nødvendig informasjon. Du blir automatisk omdirigert til vår rapporteringsportal.

2. Logg inn med din epostadresse

Du vil motta en automatisk epost med brukerinformasjon og påloggingsinstruksjoner.

3. hent data

Logg inn og følg instruksjonene i veiviseren.  Du er nå klar til å teste alle funksjonalitetene i OneStop Reporting.

Våre standardrapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av standardrapporter og standard budsjettformularer som er laget med tilkobling til moduler i økonomisystemet. Du kan bruke rapportene som de er. Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

Tilpass etter dine behov

Report Designer er integrert i Microsoft Excel, slik at du har tilgang til all Report Designer-funksjonalitet i tillegg til all Excel-funksjonalitet. Denne kombinasjonen gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter og budsjettformularer – kun fantasien setter grenser.

Våre integrasjoner

OneStop Reporting er sømløst integrert med markedets ledende økonomisystemer. Slik at du kan designe og  rapporter og budsjetter med direkte tilgang til dine data, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

Kom i gang i dag!

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting sine produkter, og vise hvordan vår løsning kan gjøre din rapporterings- og budsjetteringshverdag enklere. Bestill en uforpliktende demo, hvor du også får mer informasjon om våre produkter og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.