Vi automatiserer budsjettprosessen -
du styrer bedriften

OneStop Reporting gir budsjettansvarlig full kontroll over budsjettprosessen fra start til slutt. Med OneStop Reporting kan du hele tiden følge med og styre bedriften din med kontinuerlig oppdaterte tall i budsjetter og prognoser.

Vi reduserer manuelle feil

Hvorfor velge OneStop Reporting?

Budsjettformularer

Med OneStop Reporting sin budsjettmodul følger det med en budsjettpakke. Pakken er klar til bruk, og inneholder ni ulike budsjetter, med tilhørende resultat- og balanserapporter.

Tilpass modellen

Budsjettformularene kan benyttes som den er, eller tilpasses ved behov. Report Designer gir et unikt, allsidig og solid verktøy, hvor du kan skreddersy dine budsjetter.

Lag dine egne budsjetter

Du kan bygge budsjettformularer basert på flere dimensjoner (prosjekt, underprosjekt, aktivitet), sammenlikne faktiske tall og budsjettall, benytte grafiske fremstillinger i kombinasjon med budsjettall etc.

Registerer data i skyen

Som budsejttdeltaker, legger du inn budsjettall på web, og lagrer tilbake til budsjettabellen. Underveis i registreringsarbeidet har du tilgang til støttefunksjoner som fordelingsnøkler, prosentbaserte kalkuleringer og historiske tall.

Budsjettall i rapporter​

Ved ferdigstilling av budsjett, kan du kjøre rapporter og hente opp budsjettall i rapportene dine. Slik kan du sammenligne faktiske tall fra økonomisystemet med budsjetterte tall.

Arbeidsflyt

Gjennom en arbeidsflyt-matrise styrer administrator tilgang til budsjettformularer og overvåker progresjon i budsjettinnleggingen.

Vil du se mer?

Dersom du ønsker en personlig gjennomgang med en av våre rådgivere. Book et uforpliktet møte her. 

Sigurd Myhre

- La oss vise deg!

Hva sier kunden?

«Vi opplever løsningen som enkel og intuitivt, selv om det er en kompleks budsjettprosess. Vi er veldig fornøyde med bistand og support hos OneStop Reporting.»

Kristin Strand, Bunnpris/IK Lykke AS

Vi automatiserer budsjettprosessen -
du styrer bedriften

OneStop Reporting har tro på at en fleksibel budsjettprosess tilpasset din virksomhet, som lar deg budsjettere på en optimal måte. Den skybaserte budsjettløsningen OneStop Reporting gir full frihet til å designe budsjettmodellen slik du ønsker, og registrere budsjettdata på web.

Prøv gratis i 30 dager

Du kan teste ut produktet selv, helt gratis i 30 dager - ingen forpliktelse. Se selv hvordan OneStop Reporting er et fleksibelt verktøy for rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting