Rapportering som gir riktig innsikt

OneStop Reporting gir deg fleksibiliteten til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Vi effektiviserer rapporteringsrutinene

Hvorfor velge OneStop Reporting?

Rapporter klare til bruk

Rapporteringsportalen kommer med et sett av OSR-rapporter som er laget med tilkobling til moduler i økonomisystemet.

Lag dine egne rapporter

Du designer rapporter med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid. Du kan lage akkurat hva du vil - kun fantasien som setter grenser.

Dashboards

Med Dashboards kan alle få rask tilgang til bedriftens nøkkeltall. Dataene er presentert med visuelle grafer som gjør det svært enkelt å forstå informasjonen, og følge med på utviklingen i bedriften.

*Integrasjonspesifikt

Excelbasert

Report Designer er integrert med Excel, slik at du har tilgang til data fra ditt økonomisystem, i tillegg til all Excel-funksjonalitet.

Tidseffektivt

Rapportmalene kan brukes igjen og igjen, og du slipper å lage den samme rapporten hver gang. Alt du trenger er å klikke kjør, så henter OneStop Reporting oppdaterte tall fra ditt økonomisystem.

Automatisert distribusjon

Bedriften får bedre informasjonasflyt gjennom automatisk kjøring og publisering av rapporter og rapportpakker, basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Dashboards - Data som alle kan forstå

Det er ikke bare økonomifunksjonen som trenger innsikt i bedriftens økonomiske situasjon. Det er viktig for alle ansatte å kjenne til sentrale nøkkeltall. På den måten kan det tas bedre og mer datadrevne beslutninger.

Med Dashboards kan alle få rask tilgang til bedriftens nøkkeltall. Dataene er presentert med visuelle grafer som gjør det svært enkelt å forstå informasjonen, og følge med på utviklingen i bedriften.

Pulsen på bedriften

Med Dashboard-modulen har du hele tiden pulsen på bedriften. Det er enkelt å se hva omsetningen er i år, sammenlignet med i fjor.

Du ser likviditetsgraden og utviklingen av egne midler, samt en oversikt over hvor mye kundene dine skylder deg, og hvor mye din bedrift har i leverandørgjeld.

*Gjelder følgende integrasjoner:  Tripletex, PowerOffice Go, Visma Business, Visma.net ERP

Vil du se mer?

Dersom du ønsker en personlig gjennomgang med en av våre rådgivere. Book et uforpliktet møte her. 

Sigurd Myhre

- La oss vise deg!

Hva sier kunden?

«Vi opplever løsningen som enkel og intuitivt, selv om det er en kompleks budsjettprosess. Vi er veldig fornøyde med bistand og support hos OneStop Reporting.»

Kristin Strand, Bunnpris/IK Lykke AS

Integrasjoner

OneStop Reporting er sømløst integrert med markedets ledende regnskapssystemer.

Prøv gratis i 30 dager

Du kan teste ut produktet selv, helt gratis i 30 dager - ingen forpliktelse. Se selv hvordan OneStop Reporting er et fleksibelt verktøy for rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting