Rapportering som gir riktig innsikt

OneStop Reporting gir deg fleksibiliteten til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Vi effektiviserer rapporteringsrutinene

Hvorfor velge OneStop Reporting?

Rapporter klare til bruk

Rapporteringsportalen kommer med et sett av OSR-rapporter som er laget med tilkobling til moduler i økonomisystemet.

Tilpass rapporter

Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

Excelbasert

Report Designer er integrert med Excel, slik at du har tilgang til data fra ditt økonomisystem, i tillegg til all Excel-funksjonalitet.

Tidseffektivt

Rapportmalene kan brukes igjen og igjen, og du slipper å lage den samme rapporten hver gang. Alt du trenger er å klikke kjør, så henter OneStop Reporting oppdaterte tall fra ditt økonomisystem.

Lag dine egne rapporter

Du designer rapporter med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid. Du kan lage akkurat hva du vil - kun fantasien som setter grenser.

Automatisert distribusjon

Bedriften får bedre informasjonasflyt gjennom automatisk kjøring og publisering av rapporter og rapportpakker, basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Vil du se mer?

Dersom du ønsker en personlig gjennomgang med en av våre rådgivere. Book et uforpliktet møte her. 

Sigurd Myhre

- La oss vise deg!

Hva sier kunden?

«Vi opplever løsningen som enkel og intuitivt, selv om det er en kompleks budsjettprosess. Vi er veldig fornøyde med bistand og support hos OneStop Reporting.»

Kristin Strand, Bunnpris/IK Lykke AS

Unike rapporter som møter dine behov

OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å holde deg oppdatert på betydningsfull informasjon – det eneste du trenger er en nettleser.

Prøv gratis i 30 dager

Du kan teste ut produktet selv, helt gratis i 30 dager - ingen forpliktelse. Se selv hvordan OneStop Reporting er et fleksibelt verktøy for rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting