Rapportering

OneStop Reporting gir deg fleksibiliteten til å skreddersy rapportene du har behov for, og med en gang få tilgang til relevante data. Du kan ved hjelp av ulike støttefunksjoner utforske dataene i dybden, og enkelt dele rapporter med andre kolleger.

Unike rapporter som møter dine behov

OneStop Reporting gir deg en unik mulighet til å holde deg oppdatert på betydningsfull informasjon – det eneste du trenger er en nettleser.

KJØR

Kjør rapporter med direkte tilgang til ditt økonomisystem.

Bilagsvisning

Gjør drill-down på transaksjonsnivå og se underliggende detaljer og bilag.

Publiser

Publiser enkeltrapporter og rapportpakker, meg egne kommentarer.

Rapporter

Rapporteringsportalen kommer med et sett av OSR-rapporter som er laget med tilkobling til moduler i økonomisystemet. 

Dersom du ønsker å redigere rapportene for å tilpasse dine behov, kan du enkelt gjøre dette i Report Designer.

Skreddersy rapporter

Report Designer er integrert i Microsoft Excel, slik at du har tilgang til all Report Designer-funksjonalitet i tillegg til all Excel-funksjonalitet. Denne kombinasjonen gir et unikt, allsidig og solid rapporteringsverktøy, hvor du skreddersyr rapporter – kun fantasien setter grenser.

Du designer rapporter med dra-og-slipp-funksjonalitet som gjør det enkelt å lage selv de mest avanserte rapporter i løpet av svært kort tid.

Automatisert distribusjon

Med OneStop Reporting  bedrer informasjonsflyt i organisasjonen gjennom enkel distribusjon av rapporter og rapportpakker.

Du kan sette på automatisk kjøring og publisering av rapporter basert på forhåndsdefinerte distribusjonslister.

Konsernrapportering

Din forretningslogikk, knyttet til blant annet konserninterne transaksjoner og elimineringer, implementeres i rapportene slik at du får korrekt fremstilte data.

Flere selskaper kan også inkluderes i en og samme rapport, og du står fritt til å bestemme layout og innhold i rapporter.

Branding og profilering

Legg til egen logo, bruk egen font, tilpass fargene, gjør det til din rapport.

Med OneStop Reporting får du full frihet til å formatere og designe rapportene, slik at de er tilpasset din bedrifts merkevarenavn og profilering.

Hva sier kundene våre?

«Vi kan tilpasse og skreddersy etter våre kunders ønsker og behov, og det er gøy å gå gjennom rapportene sammen. Nær og god kommunikasjon med kundene, er vårt viktigste mål og oppgave.

Derfor valgte vi OneStop Reporting!»

Tony S. Olsen

Daglig leder

Bransje: Regnskap

«Coop Nordland er veldig fornøyd med OSR som rapportering- og budsjetteringsverktøy, og OSR Publisher-modulen sørger for en effektiv og rask distribusjon av våre rapporter og budsjetter.

Løsningen har blitt et sentralt styringsverktøy for selskapet.»

Tom Klæboe

Økonomisjef

Bransje: Dagligvare & handel

«OneStop Reporting-løsningene gir oss mulighet for å selge gode rapporteringsløsninger til våre kunder. Styret og ledelsen har fått en mye bedre styring på økonomien og rapporteringene fra hver avdeling er forenklet. «

Jan-Håkon Elverland

Utviklingsleder

Bransje: Regnskap

Del gjerne:

Share on twitter
Share on facebook
Share on google
Share on linkedin
Share on email

Våre integrasjoner

OneStop Reporting er sømløst integrert med markedets ledende økonomisystemer. Slik at du kan designe og kjøre rapporter og budsjetter med direkte tilgang til dine data, inkludert brukertilpassede tabeller og felter.

Gode rapporter kan styre bedriften i riktig retning, finn ut hvordan.

Vi vil gjerne gi deg en demonstrasjon av OneStop Reporting. Bestill en uforpliktende demo, eller kontakt oss for mer informasjon om våre løsninger og priser.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.