Rådgivnings- og revisjonsselskapet BDO hjelper bedrifter å ta bedre beslutninger ved hjelp av innsikt de får gjennom OneStop Reporting.

HVA SIER KUNDEN?

- Rapporteringsløsningen som bidrar til bedre innsikt.

Integrasjon:

Visma ERP systemer,

PowerOffice Go, 

Tripletex , 

24Sevenoffice,

Xledger og 

Uni Economy

Bransje:

Regnskap og revisjon

Fokus:

Kundetilpassede rapporter

BDO jobber tett med kundene sine og er raskt ute med å identifisere nye behov som melder seg, og utarbeide nye løsninger for dem. BDO ønsket å tilby kundene sine mer innsiktsfull og tidsbesparende rapportering, og kartla aktuelle aktører som kunne tilby en løsning som dekket kundenes individuelle behov.

Vårt hovedfokus er å hjelpe kundene våre med å nå sine mål. Derfor var det naturlig for oss å velge en løsning som ga mulighet for skreddersøm og som kunne gi kundene våre dypere og verdifull innsikt, forteller Manager i BDO, Johan Pettersson.

Et rapporteringssystem som kunne levere mer

BDO hjelper både større og mindre virksomheter med å skape og sikre verdier. Et viktig ledd i dette arbeidet er å finne tidsbesparende løsninger som gir kundene merverdi. Muligheten for å skreddersy rapporter som viste detaljene kunden selv ønsket oversikt over, var også viktig. Rapporteringsverktøyet OneStop Reporting overbeviste raskt beslutningstakerne i BDO.

OneStop Reporting beviste raskt at systemet kunne redusere kostnadene for bedriftene, og samtidig gi dem enklere tilgang på verdifull styringsinformasjon.

Fordelene med systemet

Rapporteringsløsningen kan integreres med alle typer økonomisystemer. Derfor kan BDO bistå alle sine kunder med skreddersydde rapporteringstjenester, gjennom OneStop Reporting. Integrasjonen gir også enkel tilgang på oppdatert informasjon hver gang kunden har behov for det.

Med OneStop Reporting har kunden tilgang til nødvendig innsikt, bedre oversikt og et fleksibelt verktøy som hjelper dem å lykkes. Dette letter blant annet arbeidet knyttet til likviditetsprognoser og budsjettering.

Både gode verktøy og et oppriktig engasjement for kundene våre, er helt avgjørende for BDOs evne til å bistå norsk samfunns- og næringsliv. OneStop Reporting er definitivt et verktøy som bidrar til at vi kan hjelpe våre kunder å jobbe på en smartere måte, avslutter Pettersson.

Vil du vite mer om hvordan OneStop Reporting kan hjelpe ditt regnskapsbyrå med rapportering og budsjettering? Kontakt oss for et uforpliktet møte.

Hvordan kan ditt byrå utnytte våre løsninger?

Få en gratis demo av OneStop Reporting
Bestill en demo

Gode rapporter styrer bedriften i riktig retning!

Du kan teste ut produktet selv, helt gratis i 30 dager - ingen forpliktelse. Se selv hvordan OneStop Reporting er et fleksibelt verktøy for rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting