Resultatrapport – Du velger data

Ønsker du deg en resultatrapport som er enkel å lage, der du velger hvilke data som skal inkluderes og der du enkelt kan lage en mengde forskjellige visuelle diagrammer, skal du ta en titt på Business Intelligence-systemet OneStop Reporting.

Avhengig av hvilke behov du har til resultatrapport og annen rapportering, har vi flere forskjellige moduler med ulike spesialfunksjoner. Felles for alle modulene er at de er hundre prosent integrerte med bedriftens ERP-system. Det betyr at alle tabeller og felt blir tilgjengelig for sluttbruker i Excel i en form som er brukervennlig og intuitiv.

Med OSR Report Designer får du et unikt, kraftig og fleksibelt rapporteringsverktøy med høy funksjonalitet. Skal du for eksempel lage en resultatrapport gjøres dette enkelt med “dra & slipp”-funksjonalitet. På denne måten kan du lage en komplisert resultatrapport på kort tid.

OSR Composer er et godt valg når du bare skal ha en enkel resultatrapport, ad-hoc analyser og spørringer. Også denne modulen er integrert med ERP-systemet og enkel å komme i gang med. Dette er utmerket verktøy både som selvstendig analysemodul og som startsted for design av formaterte rapporter som siden skal bearbeides videre i for eksempel Excel eller OSR Report Designer.

Skal du distribuere en resultatrapport kan dette gjøres effektivt og enkelt med OSR Publisher. Her velger du selv om du for eksempel ønsker å sende ut resultatrapport på faste tidspunkter eller om du bare kjører rapporter etter behov. Rapportpakkene du sender ut kan også inneholde andre dokumenter som Word eller PDF om det skulle være behov.

OneStop Reporting utvikler programvare for Business Intelligence. Et område som er i kraftig vekst og der stadig flere virksomheter innser at det er store fordeler å hente. Uansett om du skal ha en salgsrapport eller en resultatrapport har våre løsninger gjort mulig å integrere alle bedriftens data slik at du selv bestemmer hva rapporten skal inneholde.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.