Sjette år på rad som Gasellebedrift

OneStop Reporting beholder sin plass som Gasellebedrift for sjette år på rad, og fortsetter å være en voksende bedrift med en sunn økonomi.

Med en vekst på 343% for perioden 2014-2017, har dette vært en spennende periode for OneStop Reporting. I 2017/2018 rullet vi ut vårt nye skybaserte system for å kunne tilby våre tjenester til et bredere og globalt marked.

Vi opplever stadig stor etterspørsel etter våre rapporterings og budsjetteringsløsninger fra både små og mellomstore bedrifter. Disse selskapene ønsker å bli kvitt manuelle prosesser og ser etter en helhetlig løsning, som fungerer sømløst med sitt økonomisystem. I det digitale skillet merker vi også en økt pågang fra regnskapsbyråer som ønsker å tilby kundene sine flere tjenester.

Vi er veldig stolte over at vi igjen oppfyller kriteriene for å være en Gasellebedrift.

Fortsatt skysatsning

Vi fortsetter å satse på vår skybaserte løsning. Vår skysatsning er vårt strategiske steg for å kunne levere tjenester til et bredere marked, både i Norge og i resten av verden. Vi ønsker å kunne hjelpe flere bedrifter med å digitalisere deres interne løsninger, slik at de kan spare tid ved å benytte vår effektive rapporteringsløsning.
For å nå ut til et større marked, legger vi stadig til flere økonomisystemer til vår portefølje. På denne måten når vi ut til enda flere sluttbrukere.

Kompetanseheving på flere nivåer

For 2018, har OneStop Reporting hatt et mål om kompetanseheving, både for kunder og partnere. Tidlig i 2018 opprette vi et Content team. Dette teamet skal sørge for gode og brukervennlige rapport og budsjettmaler. I tillegg har vi utarbeidet en e-læringsplattform som vil bli sømløst integrert med OneStop Reporting portalen. Her vil kunder kunne se korte videosnutter med «how-to» videoer, eller ta del i online-kurs for å bli en profesjonell OneStop bruker. Dette er også en del av vår strategi for at flere kunder skal kunne bruke våre løsninger i et globalt perspektiv.

Takk til

Vi ønsker å fremheve at vi har et fantastisk team hos oss her i OneStop Reporting. Vi jobber alle målrettet som et team for å nå bedriftens mål. Uten våre dyktige medarbeidere og lagspillere hadde vi nok ikke hatt den samme utviklingen vi har opplevd. Til slutt så er det våre kunder og partnere som skal takkes. Det er takket være deres beslutning om å kjøpe og distribuere våre løsninger som sikrer og bygger vår suksess. Dermed ønsker vi å dedikere Gaselleutnevnelsen til våre kunder, partnere og medarbeidere. Sier Jarle Roti, daglig leder.

Gasellebedrifter må oppfylle følgende krav:

• Levere godkjente regnskaper.
• Minst doblet omsetning over fire år.
• Omsetning på over en million kroner første år.
• Positivt samlet driftsresultat.
• Unngå negativ vekst.
• Være et aksjeselskap.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.