SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS er en ledende totalleverandør av regnskaps- og rådgivingstjenester for alle bedrifter, lag og organisasjoner, uavhengig av næring og bankforbindelse.

HVA SIER KUNDEN?

OneStop Reporting-løsningene gir oss mulighet for å selge gode rapporteringsløsninger til våre kunder.

Integrasjon:

Visma Business

Bransje:

Regnskap

Fokus:

Rapportering

Regnskapshuset bruker OneStop Reporting Portal som et online rapporteringsverktøy for sine kunder. Kundene logger seg enkelt på med bruk av en nettleser for tilgang til sine rapporter i OSR Portal, brandet som SNN Rapportering.

Regnskapshuset bruker Report Designer for å skreddersy kunderapporter og har satt sammen pakker av standardrapporter. Disse kjøres av deres kunder og gir kunden totalt overblikk på den økonomiske situasjonen med ulike rapporter på periodisk resultat.

I tillegg til rapportpakkene har kunden også mulighet til å kjøre ulike rapporter på kunde, leverandør og forskjellige saldolister. Kunden har kontinuerlig oppfølging på inn- og utbetalinger og utestående fordringer, og kan enkelt overvåke resultat og forbruk.

SNN Rapportering er integrert mot Visma dokumentsenter, for visning av in-scannede bilag.

Vi har flere idrettslag som kunder. Et at idrettslagene har forenklet kontrollen og styringen betraktelig med SNN rapportering. Vi har for det første tilpasset rapportene slik at de er tilpasset kundens behov. Når vi i tillegg kan styre tilgangen helt ned på avdelingsnivå har hver leder av de forskjellige avdelingene sin egen tilgang og ser kun «sine» tall. Styret og ledelsen har fått en mye bedre styring på økonomien og rapporteringene fra hver avdeling er forenklet.

Jan-Håkon Elverland

Utviklingsleder

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge AS

Prøv gratis i 30 dager

Du kan teste ut produktet selv, helt gratis i 30 dager - ingen forpliktelse. Se selv hvordan OneStop Reporting er et fleksibelt verktøy for rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting