Syv nye ansatte i OneStop Reporting

OneStop Reporting øker teamet som et svar på større etterspørsel etter skreddersydde løsninger for rapportering og budsjettering.

OneStop Reporting øker teamet som et svar på større etterspørsel etter skreddersydde løsninger for rapportering og budsjettering.

Denne gangen er det fokus på kunde- og leveransesiden, som vi ønsker å styrke. Vi tilbyr nå en 100% skybasert løsning med en mer uforpliktende abonnementsmodell, og for å beholde fornøyde kunder, krever det enda mer av oss som tjenesteleverandør. Vi øker derfor staben innenfor Salg, Kundebehandling, samt Innhold og Tjenester relatert til produktet vårt.

Jarle Roti, daglig leder

Trine Bjertnæs (44) Ny Salgssjef

Trine er utdannet markedsfører ved Norges Markedshøyskole (BI) med fordypning i markedskommunikasjon. Hun har nærmere 20 års erfaring fra salg og markedsføring i IT bransjen, med hovedvekt innen Business Intelligence, datavarehus, rapportering og analyse.

Trine kommer sist fra CGI som markeds- og kommunikasjonsdirektør, men har jobbet med salg og salgsledelse i flere år før det. Trine skal nå lede et salg- og markedsføringsteam på fem i OneStop Reporting.

 «Jeg ser frem til å være med å bygge en sterkere salgskultur og større salgs- og markedsavdeling som skal ta OneStop Reporting ut i markedet og bidra til at alle våre kunder skal få de rapportene de har behov for å utføre jobben sin på aller best måte. Jeg gleder meg til å bli kjent med kunder og partnerapparat og ikke minst få en større forståelse for produktet som mine dyktige kolleger utvikler.» sier Trine.

 

Haseeb Bhatti (37) Teknisk Supportkonsulent

Haseeb har en Mastergrad i Enterprise System Architecture (MTECH) fra Brunel University London. Han har god erfaring innenfor systemutvikling og som system administrator.

 «Jeg ser frem til å lære meg OneStop Reporting produktet og hjelpe våre kunder med implementasjon og teknisk support. Jeg ser frem til å jobbe i et selskap hvor man har muligheten til å påvirke selskapet og min egen arbeidshverdag.» sier Haseeb.

 

Beate Hansen (43) Supportkonsulent

Beate er utdannet IT-konsulent innen nettverk og systemadministrasjon fra IT akademiet og California University of Pennsylvania. Hun kommer fra mange års erfaring innen teknisk brukerstøtte og kundebehandling. Beate har bodd 5 år i USA hvor hun blant annet har jobbet med support for Best Buy og Geek Squad.

Beate skal hovedsakelig jobbe med å hjelpe våre kunder i gang med våre løsninger og være med å styrke vårt supportteam.

«Jeg gleder meg til å bli kjent med nye kollegaer og bli kjent med OneStop Reporting sine produkter og følge utviklingen til firmaet videre.» sier Beate.

 

Victoria Rasmussen (28) Økonomikonsulent

Victoria er utdannet Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI Bergen, med fordypning i samfunnsøkonomi.

Hun kommer sist fra Norges Bank der hun jobbet som servicekoordinator. Victoria vil jobbe med intern rapportering og håndtering av månedlig salg og administrasjon mot vår distributør i USA.

“Jeg ser frem til å bli enda bedre kjent med mine nye arbeidskollegaer, utvikle meg og lære nye og spennende temaer innenfor et BI-selskap som OneStop Reporting. Jeg ønsker å bidra positivt som en viktig ressurs på veien videre mot eksponentiell vekst. Fordelene med å være en ansatt i OSR er også at man får muligheten til å utføre varierende og utfordrende oppgaver, man får ta del i det man ønsker, samtidig som at veien mellom leder og ansatt er kort, slik får muligheten til å bli sett og hørt.” Sier Victoria.

 

Lise Johansson (52) Konsulent

Lise har en Bachelor of Business Administration fra Handelshøyskolen BI og er ADB-kandidat NKI Datahøgskolen. Hun har mange års erfaring som controller fra privat sektor.

Hos OneStop Reporting vil Lise jobbe med implementering av OneStop Reporting produktene som konsulent.

«Ser frem til å jobbe med et helt nytt fagområde, samtidig som jeg får bruke all den erfaringen jeg har fra tidligere jobber.» sier Lise.

 

Erik Ringlander (33) Konsulent

Erik skal jobbe som konsulent og vil bidra med å bygge tekniske rapportmodeller for kunder.

Han har sin Mastergrad i bedriftsøkonomi fra Handels i Göteborg, og har jobbet med kundeservice hos Storebrand Helseforsikring i fire år før han startet i OneStop Reporting.

«Jeg ser frem til å få jobbe med finansiell rapportering og budsjettering i en fremoverlent gasellebedrift. Dette er en fantastisk mulighet for meg til læring og utvikling!» sier Erik.

 

Daniel Nygård (32) Konsulent

Daniel er utdannet Økonom fra Høgskolen i Narvik og Maskiningeniør fra Universitetet i Tromsø, og har mange års erfaring som analytiker fra Equinor.

Hos OneStop Reporting vil Daniel jobbe med å bygge rapporter og budsjetter, samt å støtte våre kunder i deres rapporteringsprosesser som konsulent.

«Jeg ser frem til å jobbe med OneStop sine produkter, kunder og menneskene her. Jeg ser på OneStop som en innovativ og kreativ bedrift, med svært gode utviklingsmuligheter, både faglig og sosialt.» sier Daniel.

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.