Velkommen til OneStop Reporting!

Grunnet vekst i bedriften har OneStop Reporting hatt behov for å utvide teamet med to nye kolleger. OneStop Reporting-teamet består i dag av totalt 33 ansatte i Norge og Sverige.


«Ansettelsene kommer som følge av økt aktivitet, og vil styrke vår posisjon i markedet. Deres kompetanse bidrar til å styrke vårt eksisterende team av erfarne og dyktige medarbeidere», sier daglig leder Morten Tønsberg.

For å forsterke vårt utviklingsteam har vi nå ansatt Elin Brusberg (42) og Kristoffer Pettersen (30) som systemutviklere til hovedkontoret vårt i Oslo.

 

Elin Brusberg (42), Senior systemutvikler

Elin har IT-utdannelse fra NITH. Hun har bred erfaring fra utvikling av blant annet ERP-systemer, elektroniske pasientjournaler, medlemsregistre og forsikringsløsninger.

Elin har lang erfaring med både webbaserte systemer, windows, frontend- og backend-utvikling.

 ”Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med alle de fantastiske menneskene som jobber i OneStop Reporting. Men aller mest ser jeg frem til at vi skal lage løsninger sammen, som kundene våre igjen kan få nytte og glede av”, sier Elin Brusberg.

 

Kristoffer Pettersen (30), Junior systemutvikler

Kristoffer har sin utdannelse fra Høyskolen i Oslo og Akershus (HIOA) i Ingeniørfag – data. Kristoffer vil jobbe med vår skybaserte teknologi og delta i å utvikle fremtidens BI-løsninger for økonomi- og regnskapssystemer.

Jeg ser frem til et spennende og lærerikt samarbeid med OneStop Reporting. Det er en glede å kunne lære av de erfarende utviklerne som står bak denne teknologien, og jeg gleder meg til å bli en bedre utvikler”, sier Kristoffer Pettersen.

 

Elin og Kristoffer

Kontakt OneStop Reporting

For å justere tekststørrelsen, hold CTRL-knappen nede (for Windows-brukere) eller CMD-knappen (for Mac-brukere) mens du klikker pluss (+)-knappen for å forstørre nettsiden og innholdet.